Campania
Produsul saptamanii  name se adreseaza persoanelor juridice care plaseaza o comanda, la agentii S.C Migdalin S.R.L in perioada 14.03.-20.03.2022, la produsul name astfel cumparatori vor beneficia de pretul PRET in limita stocului disponibil. Campania este valabila 7 zile calendaristice de la data de 14.03.2022. In orice situatie de forta majora sau caz fortuit care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si continuarea

Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

Prezenta Campanie poate fi intrerupta, modificata, suspendata sau poate inceta in orice moment in cazul in care Organizatorul decide. De asemenea, Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata Campaniei si va face public acest lucru. Orice actiune dintre cele enumerate anterior va fi adusa la cunostinta publicului prin publicare cu 24 (douazecisipratru) de ore inainte pe migdalin.ro/regulament-campanii. 

In speranta continuarii colaborarii reciproc avantajoasa, va asiguram de intreaga noastra consideratie.  

Cu stima,

Echipa Migalin