Suntem Migdalin SRL, o societate dinamica cu o pozitie bine stabilita, companie romaneasca cu capital privat,
fondata in 2002, cunoscuta ca una dintre firmele reprezentative din piata
romaneasca,  in regiunea Moldova, care ofera servicii de distributie. Societatea ofera servicii de calitate, solutii realiste, ce permit clientilor luarea celor mai bune decizii.

Ne recomanda profesionalismul, integritatea morala, experienta, flexibilitatea si cunostiintele personalului. Societatea ofera servicii de calitate, solutii rapide, ce permit clientilor luarea celor mai bune decizii in afaceri. In scopul asigurarii unei arii de distributie cat mai mare, societatea noastra detine un numar de 4 depozite, focalizate pe construirea unui sistem care sa produca, pe termen lung, solutii
prompte, adaptate nevoilor clientilor.

Un element specific al activitatii Migdalin il constituie capacitatea manageriala de a intelege prin relatia cu partenerii de afaceri, nu un contract finalizat printr-un act de vanzare –cumparare a unui pachet de produse, ci o permanenta interfatare constructiva care ii transforma pe acestia in prieteni si colegi de drum pe o perioada indelungata. Clientii nostrii beneficiaza de oferte de preturi si conditii de plata avantajoase, acest lucru reflectandu-se in numarul mare al celor satisfacuti de serviciile S.C. Migdalin S.R.L..